TravelAustralia.dk © 2010-2015. Kontakt | Sed vulputate

TravelAustralia.dk
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Delicious Share on Digg Share on Google Bookmarks Share on LinkedIn Share on LiveJournal Share on Newsvine Share on Reddit Share on Stumble Upon Share on Tumblr

Rejse til Australien købt ved rejsebureau


Fordele:


Ulemper:

Rejse til Australien købt via internettet


Fordele:


Ulemper:


Planlægning af rejse til Australien

Skal jeg købe min rejse til Australien ved et rejsebureau, eller skal jeg købe den på nettet?

Omkostningerne til en rejse til Australien kan hurtigt løbe op. Men dermed ikke sagt at man ikke også kan gøre det billigt. Man vil ofte kunne spare penge ved at arrangere sin rejse selv, i stedet for at købe rejsen ved et rejsebureau. Der til skal siges at der er fordele og ulemper ved begge dele.

Gode råd om hvor du skal købe din rejse til Australien


Som et sammendrag kan man sige at har du aldrig været i Australien, vil det være bedst at få et rejsebureau til at hjælpe med at sammensætte rejsen. De fleste rejsebureauer kan tilbyde både færdige sammensatte pakker og individuelle skræddersyede pakker ud fra kundens ønsker.


Har du lidt mere rejseerfaring kan du med fordel kaste dig ud i selv at arrangere rejsen til Australien. Det vil i mange tilfælde også være mulig at kombinere onlinekøb og køb ved et rejsebureau.


F.eks.: Du køber flybillet og billeje eller camper ved rejsebureauet, og booker selv hoteller og campingpladser på internettet. På denne måde har du købt en pakkerejse hos rejsebureauet (fly og landarrangement). Det er så kun hotel/campingpladser du selv har ansvar for. Til dette eksempel kan man så også sige at flybilletten jo er nummer ét, i forbindelse med at komme til Australien. Her er det rart at denne er købt ved et dansk rejsebureau, som man kan få råd og hjælp ved, hvis der skulle ske ændringer eller aflysninger. Dette kan ofte være en besværlig proces hvis flybilletten er købt online et sted på nettet. Især vis den er købt via en udenlandsk hjemmeside.


På mange danske rejsebureauers hjemmesider kan du også booke stort set alt til din rejse til Australien. Hos f.eks. FDM-travel, MyPlanet, Risskov Travelpartner mfl. kan du selv booke fly, bil og hotel og på den måde har du købt et pakkerejse. Her er der ofte lidt penge at spare i forhold til personlig betjening, men du har stadig mulighed for at få hjælp og råd.

Booking.com